Historie
16187
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16187,page-child,parent-pageid-16185,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Historie

Sinds 1980 de toonaangevende fysiotherapie

De praktijk Jansen Fysiotherapie werd in 1980 opgericht door Henk Jansen. De praktijk die naast zijn toenmalige huis in de Pastoor Petersstraat stond heeft 20 jaar lang als onderkomen gediend. Eind 90’er jaren werd er door een aanvraag van Reginox een nieuwe markt ontdekt, die van de bedrijfsfysiotherapie. Deze nieuwe mogelijkheid die tegelijk optrad met een verschuiving van de hele fysiotherapeutische zorg, waarbij het zelf oefenen een steeds grotere rol ging spelen, heeft er toe geleid dat Henk Jansen een maatschap vormde met zijn twee medewerkers, Karel van der Waarde en Judith Groot Koerkamp. Op dat moment heeft er ook nieuwbouw plaatsgevonden. Deze nieuwbouw aan de Roelf Bosmastraat 39B in Rijssen is nu één van de meest moderne en best geoutilleerde fysiotherapiepraktijken van Nederland, waar op dit moment twaalf gemotiveerde therapeuten werkzaam zijn.

Sinds april 2013 zijn Judith Groot Koerkamp en Henk Jansen naar een nieuwe locatie verhuisd en zijn nu in de praktijk aan de Graaf Ottostraat 58 in Rijssen te vinden.